Dalinamės lengvai ir greitai paruošiamomis Agnės salotomis, šios salotos sočios, tačiau apelsinai ir pomidorai joms suteikia gaivumo ir neapsunkina.
Jeigu laimėtų Agnė, tai Dovanų Manija jai siūlo jai paragauti suši japonų restorane. Restorane „OSAKA" šiuo metu dirba vienintelis Lietuvoje virtuvės šefas iš Japonijos. Paragaukite nuostabių japoniškų tikro virtuvės šefo ruoštų patiekalų!
Jums reikės:
8 virtų kiaušinių;
2 luptų obuolių;
4 lašišos griežinėlių;
4 pomidorų griežinėlių;
pusės apelsino;
petražolių;
salotų lapų;
natūralaus jogurto ir majonezo;
prieskonių.
Gaminame:
Viską pjaustome kubeliais, sumaišome viename inde su jogurtu ir majonezu, puošiame apelsino skiltelėmis.
Skanaus!
Komentarai