Kalėdinės mamos vaišės: Agnės daržovių vėrinukai

Agnė siūlo pasigaminti labai gražiai atrodančių daržovių vėrinukų, kurie puikiai tiks prie mėsos ar žuvies patiekalų. Verta išbandyti!

Jeigu laimėtų Agnė, tai Dovanų Manija jai siūlo pasimėgauti gardžiais kibinais „Senojoje kibininėje". Kibinas yra mėgstamiausias, plačiausiai paplitęs ir labiausiai Lietuvoje mėgstamas karaimų patiekalas. Patys karaimai jį vadina "kybyn". Pirmoji kibininė, pavadinta „Senosios kibininės" vardu, prieš 30 metų pradėjo kepti kiauliena įdarytus sviestinės tešlos kibinus, kurie netruko tapti populiariais.



Jums reikės:
2 cukinijos;
500 g vyšininių pomidorų;
pievagrybių;
geltonosios paprikos;
mėlynųjų svogūnų;
stiklinės baltojo vyno acto;
siktlinės alyvuogių aliejaus;
druskos, pipirų, česnako pagal skonį.

Gaminame:
Daržoves stambiai supjaustyti ir susmeigti ant iešmų, apie 10 minučių pamarinuoti acte sumaišytame su aliejumi, smulkintu česnaku ir prieskoniais, kepti apie 10 minučių gerai prižiūrint.
Skanaus!  
 

Komentarai

Kalėdinės mamos vaišės

Nerandi straipsnio? Pasinaudok paieška

Reklama

Populiariausi straipsniai

Reklama

Populiariausi receptai

Naujausi komentarai

Ar žinote, kad...

Vaiko kraujo grupė yra tokia kaip pas vieną iš tėvų, arba lygi abiejų tėvų grupių sumai.

Reklama

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Rinktiniai straipsniai

Reklama

Naudinga

Populiariausi straipsniai