Varškės desertas

  •  
  • 5.0 5 4
  •  
  • 5.0 5 4
  •  
  • 5.0 5 4
  •  
  • 5.0 5 4
  •  
  • 5.0 5 4
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Desertui:
  • Varškė , 200 gr.
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 1 v.š.
  • Citrinos žievelė , 1 a.š.
  • Kriaušės , 1 vnt.
  • Medus , 2 v.š.
  • Sviestas , 20 gr.
  • Riešutai , 80 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę reikia ištplakti su grietine, smulkiai sutarkuotomis citrinos žievelėmis ir medumi.

  2. Pusę turimos varškės masės sudedu į indelį. Kad lengviau išsiimtų sustengęs desertas, indelį galima iškloti maistine plėvele.

  3. Pakepinti riešutus ir sudėti ant varškės, o ant riešutų sudėti likusią varškę. Laikyti šaldytuve 3-4 valandas.

  4. Keptuvėje ištirpinti sviestą. Kriaušę supjaustyti plonomis skiltelėmis ir pakepinti.

  5. Ant varškės deserto uždėti kriaušės skilteles arba patiekti šalia.

Receptą atsiuntė: Eleonora

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama