Troškinta triušiena

  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
7
Reikės:
  • Triušiena , 1,5 kg
  • Svogūnai , 1 galv.
  • Petražolės , 1 pund.
  • Česnakai , 6 skilt.
  • Aliejus , 4 v.š.
  • Druska , 1,5 a.š.
  • Cinamonas , 0,5 a.š.
  • Vanduo , 1 l
  • Brendis , 40 ml
  • Balta duona , 3 riek.
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušį supjaustyti į mažesnius gabalus ir nuplauti šaltu vandeniu.

  2. Keptuvėje pakepinti svogūną, česnaką.

  3. Triušieną sudėti į puodą, pridėti svogūnų ir česnakų.

  4. Užpilti verdančiu vandeniu.

  5. Įberti druskos, cinamono ir virti apie 20 minučių.

  6. Sutrupinti duoną ir suberti į puodą. Išmaišyti.

  7. Įpilti brendžio, cinamono, pridėti petražolių.

  8. Virti apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė: Ana

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama