Trinta žaliųjų žirnelių sriuba
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
- Vištienos filė , 400 gr.
- žalieji žirneliai , 500 gr.
- Bulvės , 2 gr.
- Morkos , 2 gr.
- Druska, Pipirai , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, dėkite į puodą su maždaug 1 - 1,5 litro vandens, pasūdykite ir virkite apie valandą. Kartas nuo karto nugraibykite putas.
Bulves ir morkas nuskuskite, supjaustykite kubeliais ir dėkite į puodą. Taip pat sudėkite žirnelius (jeigu naudojate šaldytus, tai juos prieš tai atitirpinkite.
Viską virkite dar apie 30-40 min. iki kol suminkštės daržovės. Galiausiai sriubą pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir pertrinkite maisto smulkintuvu.
Tiekite su šlakeliu grietinėlės, skrebučiais, skrudintu ir susmulkintu kumpiu.
Receptą atsiuntė:
Gabija
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai