Trinta žaliųjų žirnelių sriuba

2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Vištienos filė , 400 gr.
  • žalieji žirneliai , 500 gr.
  • Bulvės , 2 gr.
  • Morkos , 2 gr.
  • Druska, Pipirai , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, dėkite į puodą su maždaug 1 - 1,5 litro vandens, pasūdykite ir virkite apie valandą. Kartas nuo karto nugraibykite putas.

  2. Bulves ir morkas nuskuskite, supjaustykite kubeliais ir dėkite į puodą. Taip pat sudėkite žirnelius (jeigu naudojate šaldytus, tai juos prieš tai atitirpinkite.

  3. Viską virkite dar apie 30-40 min. iki kol suminkštės daržovės. Galiausiai sriubą pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir pertrinkite maisto smulkintuvu.

  4. Tiekite su šlakeliu grietinėlės, skrebučiais, skrudintu ir susmulkintu kumpiu.

Receptą atsiuntė: Gabija

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama