Tiršta špinatų sriuba

  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
  •  
  • 5.0 5 1
1 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Špinatai , 200 gr.
  • Bulvės , 2 vnt.
  • Morkos , 1 vnt.
  • Paprika , 1 vnt.
  • Svogūnai , 1 vnt.
  • Česnakai , 3 skilt.
  • Druska
  • Pipirai
  • Sultinys , 2 stikl.
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 1,5 stikl.
Gaminimo instrukcija:
  1. Špinatus nuplaukite ir nusausinkite. Susmulkinkite nuskustas morkas, paprikas, svogūną, pakepinkite ir pabarstykite prieskoniais.

  2. Sudėkite smulkintą česnaką ir taip pat pakepinkite.

  3. Supilkite pusę stiklinės sultinio ir sudėkite špinatus.

  4. Sudėkite supjaustytas virtas bulves, maišydami kiek patrinkite. Troškinkite apie 10 minučių.

  5. Tuomet supilkite likusį sultinį, išmaišykite. Viską pertrinkite smulkintuvu.

  6. Sutrintą sriubą pilkite atgal į troškintuvą, įmaišykite į ją grietinėlę ir užvirinkite ant silpnos ugnies.

  7. Išpilstykite į lėkštes. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Donata

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama