Skani pievagrybių sriuba

  •  
  • 4.4 5 8
  •  
  • 4.4 5 8
  •  
  • 4.4 5 8
  •  
  • 4.4 5 8
  •  
  • 4.4 5 8
9 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Pievagrybiai , 500 gr.
  • Sultinys , 500 ml
  • Sviestas , 1 v.š.
  • Pienas , 1,5 stikl.
  • Miltai , 2 stikl.
  • Grietinė , 0,5 stikl.
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite.

  2. Sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir troškinkite apie 15 minučių.

  3. Sudėkite sviestą, troškinkite dar 5 minutes.

  4. Suberkite miltus, prieskonius, sudėkite grietinę ir virkite dar 20 minučių.

  5. Pertrinkite ir dar truputį pakaitinkite.

Receptą atsiuntė: Lauryna

Komentarai (3)

roma 2013-01-10 23:47
issivirkit bulves,pertrinkit per sieteli,patroskinkit grybus su sviestu bei laseliu sultinio, sudekit i viena ,plius druska pipir.pavirkit kelias min
skaninkit grietine
iberkit svog laisku
.ir niekam nereikia miltu
patikekit skaniau.
Kristi 2013-01-07 16:02
man irgi pasirode per daug miltu....beja nerasoma kada pilti piena....?
Nadiusa 2012-12-17 01:55
Man nesamone gavosi.dariau pagal recepta du kartus ir abu gavosi gryna kose.pirma karta seima nenorejome net i ta puse paziureti todel ismeciau o antra karta gaila buvo ismest visgi pinigelius kainuoja tai apkepinau vistos krutinele kubeliais su svogunais sumeciau i vadinama sriuba-neblogas vistienos troskinukas gavos aisku dar skiedziau su stikline sultinuko.TODEL TIKRAI NEMANAU KAD REIKIA DVIEJU STIKLINIU MILTU-manau sriubai virti uztenka ir puses stiklines ir bus maloniai tirsta bet sriuba ;)

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama