Purūs kefyro sklindžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Kefyras , 2 stikl.
- Miltai , 2 stikl.
- Kiaušiniai , 2 vnt.
- Cukrus , 2 v.š.
- Kepimo milteliai , 1 v.š.
- Druska , 1 žiups.
- Aliejus (kepimui) , 50 ml
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi. Tuomet supilkite 3/4 kefyro. Įsijokite miltus. Išplakite. Supilkite likusį kefyrą ir vėl gerai perplakite.
Galiausiai suberkite kepimo miltelius ir greitai išmaišykite tešlą. Tešla iškart pradės truputį putoti, taps puresnė. Ilgai maišyti nereikia, svarbu išsaugoti susidariusius oro burbuliukus, kad sklindžiai būtų purūs.
Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus. Kepkite nedidelius sklindžius iki kol parusvės ir pasipūs. Sklindžius sudėkite ant popierinių rankšluostukų, kad susigertų riebalų perteklius.
Purius sklindžius tiekite su grietine, medumi, uogiene ar kondensuotu pienu.
Skanaus!
Receptą atsiuntė:
Lina
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai