Mėsytė su sūrio ir grybų padažu
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
- Kiauliena , 1 kg
- Grybai , 400 gr.
- Lydytas sūris , 300 gr.
- Pomidorų pasta , 3 v.š.
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio kubeliais ir pamaišydami kepkite keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies maždaug 20-25 minutes.
Kol mėsa kepa, nulupkite grybus (bet kokius), sudėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite ant vidutinio stiprumo ugnies 10-15 minučių.
Grybus nusunkite, supjaustykite, sudėkite į mėsą, įpilkite pusę stiklinės grybų nuoviro, įdėkite pomidorų pastos, išmaišykite ir truputį patroškinkite.
Įberkite druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių, troškinkite dar 15 minučių.
Sudėkite sūrį ir maišykite, kol išsilydys. Troškinys paruoštas! Patiekite su ryžiais, makaronais arba bulvėmis.
Receptą atsiuntė:
Lidija
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai (1)