Mėsytė su sūrio ir grybų padažu

  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Kiauliena , 1 kg
  • Grybai , 400 gr.
  • Lydytas sūris , 300 gr.
  • Pomidorų pasta , 3 v.š.
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio kubeliais ir pamaišydami kepkite keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies maždaug 20-25 minutes.

  2. Kol mėsa kepa, nulupkite grybus (bet kokius), sudėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite ant vidutinio stiprumo ugnies 10-15 minučių.

  3. Grybus nusunkite, supjaustykite, sudėkite į mėsą, įpilkite pusę stiklinės grybų nuoviro, įdėkite pomidorų pastos, išmaišykite ir truputį patroškinkite.

  4. Įberkite druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių, troškinkite dar 15 minučių.

  5. Sudėkite sūrį ir maišykite, kol išsilydys. Troškinys paruoštas! Patiekite su ryžiais, makaronais arba bulvėmis.

Receptą atsiuntė: Lidija

Komentarai (1)

Geriausia 2014-07-13 21:07
si troskini valgyti viena. Nereikia priedu. Makaronai, ryziai, bulves viska tik pagadintu.

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama