Kinietiška vištiena

  •  
  • 4.3 5 6
  •  
  • 4.3 5 6
  •  
  • 4.3 5 6
  •  
  • 4.3 5 6
  •  
  • 4.3 5 6
6 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Reikės:
  • Vištienos krūtinėlė , 2 vnt.
  • Morkos , 3 vnt.
  • Agurkas , 1 vnt.
  • Medus , 2 v.š.
  • Česnakas , 1 skilt.
  • Pomidorų padažas , 2 v.š.
  • Prieskoniai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite nemažais gabaliukais, česnaką susmulkinkite ir pakepinkite įkaitintoje keptuvėje. Kai česnakas pakeps, kartu sudėkite ir vištieną.

  2. Vištieną reikėtų kepti ant didelės ugnies tol, kol gabaliukų odelė iš visų pusių pasidaryt balta. Tuomet ugnį sumažinkite ir suberkite šiaudeliais pjaustytas morkas.

  3. Troškinkite, kol morkos suminkštės, tuomet suberkite agurkus.

  4. Kai patiekalas bus beveik iškepęs, sudėkite medų, pagardinkite druska ir įpilkite pomidorų padažo. Viską pakaitinkite ir patiekite su ryžiais.

Receptą atsiuntė: Viltė

Komentarai (1)

rrrrrrrrr 2012-04-24 16:24
Bet nerasote koks agurkas sviezias ar raugintas???????

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama