Kalėdiniai meduoliai su šokoladu

  •  
  • 4.7 5 15
  •  
  • 4.7 5 15
  •  
  • 4.7 5 15
  •  
  • 4.7 5 15
  •  
  • 4.7 5 15
15 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Tešlai:
  • Tryniai , 2 vnt.
  • Kiaušinis , 1 vnt.
  • Cukrus , 100 gr.
  • Grietinė , 100 gr.
  • Sviestas , 100 gr.
  • Medus , 80 gr.
  • Miltai , 500 gr.
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.
Papuošimui:
  • Šokoladas , 50 gr.
  • Batymas , 1 vnt.
  • Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite trynius su cukrumi, pakaitintu medumi, sviestu ir prieskoniais. Įmaišykite grietinę, miltus ir su jais sumaišytus kepimo miltelius.

  2. Palikite tešlą 2-3 val. šaltoje vietoje.

  3. Iškočiokite 7 mm storio lakštą ir išpjaukite norimos formos meduolius. Kepkite apie 180 laipsnių temperatūros orkaitėje tol, kol gražiai paruduos.

  4. Aptepimui baltymą išplakite su cukraus pudra, užtarkuokite šokolado.

Receptą atsiuntė: Renata

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama