Jogurtinė agurkų sriuba

3 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Ilgavaisiai agurkai , 400 gr.
  • Natūralus jogurtas , 200 ml
  • Neriebi grietinėlė , 200 gr.
  • Vyno actas , 2 v.š.
  • šviežios mėtos , 2 v.š.
  • Česnako skiltelės , 2 vnt.
  • Druska , 1 žiups.
  • Malti pipirai , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Agurkus supjaustykite plonomis juostelėmis (žievelės nulupti nereikia), o mėtų lapelius bei česnaką susmulkinkite.

  2. Giliame inde sumaišykite jogurtą, grietinėlę ir vyno actą, o visą šį mišinį pagardinkite druska bei pipirais.

  3. Suberkite agurkus, mėtas bei česnakus, atsargiai pamaišykite ir įdėkite paruoštą sriubą į šaldytuvą, kad šiek tiek atšaltų.

  4. Prieš patiekiant papuoškite agurkų gabaliukais ir mėtų lapeliais.

Receptą atsiuntė: Kristina

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama