Indijos arbata su prieskoniais
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Reikės:
- Juodieji pipirai, žirneliai , 5 vnt.
- Cinamonas , 0,5 a.š.
- Gvazdikėliai , 2 vnt.
- Pienas , 0,5 l
- Kardamonas , 0,5 a.š.
- Rudasis cukrus , 1 v.š.
- Arbata, juodoji , 2 a.š.
- Druska , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
Juoduosius pipirus sugrūsti.
Į puodą suberti pipirus, cinamoną, gvazdėkėlius, kardamoną, cukrų, druską ir arbatą.
Viską užpilti pienu ir kaitinti ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol pienas užvirs. Iš karto nukelti.
Leisti pastovėti 2 min. ir nukošti.
Pastaba: gerti karštą, šalta ne tokia skani. Druskos dėti nebūtina.
Receptą atsiuntė:
Irina
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Reklama
Pasaulio virtuvė
Reklama
Populiariausi receptai
Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt
Junkis prie mūsų ir Facebook'e!
Reklama
Reklama
Rinktiniai straipsniai
Kūdikio grūdinimas
„Šiltnamio“ sąlygomis augantys vaikai dažniau serga, nes jų organizmas nepakankamai atsparus besikeičiančiam aplinkos...
Kaip auklėti dukrą: 10 patarimų
Kiekviena mama pati sprendžia, kaip reikėtų auklėti savo vaikus, tačiau kai kuriuos patarimus vis tiek tenka nuolat p...
Jogos pratimai netrukus gimdysiančioms nėščiosioms
Kiekviena vaikutį išnešiojusi moteris patvirtins, kad trečiasis nėštumo trimestras, o ypač paskutinės jo savaitės yra...
Prancūziškas vaikų auklėjimas: principai, pliusai ir minusai
Apsilankę mažylius auginančių prancūzų namuose nustebtumėte pamatę visiškai savarankiškai žaidžiančius vaikus, kurie ...
Komentarai