Indijos arbata su prieskoniais

  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
  •  
  • 5.0 5 2
2 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Reikės:
  • Juodieji pipirai, žirneliai , 5 vnt.
  • Cinamonas , 0,5 a.š.
  • Gvazdikėliai , 2 vnt.
  • Pienas , 0,5 l
  • Kardamonas , 0,5 a.š.
  • Rudasis cukrus , 1 v.š.
  • Arbata, juodoji , 2 a.š.
  • Druska , 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Juoduosius pipirus sugrūsti.

  2. Į puodą suberti pipirus, cinamoną, gvazdėkėlius, kardamoną, cukrų, druską ir arbatą.

  3. Viską užpilti pienu ir kaitinti ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol pienas užvirs. Iš karto nukelti.

  4. Leisti pastovėti 2 min. ir nukošti.

  5. Pastaba: gerti karštą, šalta ne tokia skani. Druskos dėti nebūtina.

Receptą atsiuntė: Irina

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama