Virtinukai su varške

5 įvert.
Paruošimo laikas:
Apie 20 min.
Patiekalo kaina:
6 Lt
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Vanduo, 0.5 stikl.
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
  • Miltai, 2 stikl.
  • Druska, 2 žiups.
  • Riebi varškė, 400 gr.
  • Cukrus, 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Persijokite miltus, suberkite druską, įmuškite 2 kiaušinius. Maišydami šaukštu po truputį supilkite vandenį.

  2. Užminkykite tešlą. Iškočiokite 2 mm storio lakštą (kad būtų patogiau, tešlą galima prieš kočiojant padalinti į dvi dalis). Puodeliu išspauskite maždaug 6-7 cm skersmens skrituliukus.

  3. Varškės įdaras: labai gerai išsukite varškę, kiaušinį ir cukrų.

  4. Į kiekvieno iš skrituliukų vidurį įdėkite įdaro, užlenkite ir užspauskite kraštelius.

  5. Sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį, kai iškils - virkite dar 1-2 minutes.

  6. Išgriebkite ir patiekite su sviestu arba grietine.

  7. Pastaba: virtinukai su varške arba vyšniomis idealiai tinka pusryčiams, o su daržovėmis (kopūstais, bulvėmis, bulvių ir svogūnų įdaru ir pan.) - vakarienei.

Receptą atsiuntė: Goda

Komentarai (1)

haja 2013-03-27 22:49
kiausiniu tai jau be proto daug

Nerandi straipsnio? Pasinaudok paieška

Konkursas

Reklama

Populiariausi straipsniai

Reklama

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Naujausi komentarai

Ar žinote, kad...

Europoje tėvais tampama vidutiniškai 29 metų, tuo tarpu Indijoje - sulaukus 19.

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Rinktiniai straipsniai

Reklama

Reklama

Populiariausi straipsniai

Naudinga

PasMama.lt parduotuvė