Kepta jautienos išpjova

  •  
  • 4.0 5 4
  •  
  • 4.0 5 4
  •  
  • 4.0 5 4
  •  
  • 4.0 5 4
  •  
  • 4.0 5 4
4 įvert.
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Reikės:
  • Jautienos išpjova , 500 gr.
  • Garstyčios , 1 a.š.
  • Grietinėlė , 200 gr.
  • Aliejus
  • Baltas vynas , 100 ml
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuimkite nuo mėsos plėvę, jautieną pamuškite, iš abiejų pusiu ištepkite garstyčiomis ir dėkite kepti į įkaitinta keptuve.

  2. Apkepkite iš abiejų pusių, tada įdėkite garstyčių, įpilkite vyno, grietinėlės ir dar patroškinkite.

Receptą atsiuntė: Karolina

Komentarai

Greita receptų paieška

Reklama

Reklama

Populiariausi receptai

Parduok, mainyk, dovanok su Spintoje.pasmama.lt

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Reklama

Reklama

Rinktiniai straipsniai

Reklama